Hanneke Westenberg

Hanneke Westenberg

40 jaar ervaring als therapeut

De therapeut

Hanneke Westenberg studeerde, na een loopbaan als docente in het onderwijs, psychotherapie, hypnotherapie, N.L.P., en diverse vormen van natuurgeneeswijzen; o.a. homeopathie, fytotherapie, orthomoleculaire therapie, bachbloesemtherapie en traditionele Chinese geneeswijzen.

Tussen 1975 en 1977 ontwikkelde ze haar eigen therapie, waarbij ze mensen met kanker leert door middel van de kracht van hun geest een invloed uit te oefenen op de kwaliteit van hun leven en hun herstel.
Zij werd geïnspireeerd bij en door Carl Simonton, door leShan en bij en door the Bristol Cancer Help Centre. Zij heeft duizenden mensen met kanker uit zowel Nederland als andere landen begeleid.
De mensen worden naar haar doorverwezen door zowel ziekenhuizen als artsen voor niet toxische tumortherapie.

Naast bovengenoemde therapie werkt zij sinds 2001 met patiënten met de ziekte van Lyme, die zij behandelt met behulp van biofotonencoherentietherapie. Meer informatie hierover vindt u op de site http://www.lymegenezenmetlicht.nl

Beroepsvereniging

Hanneke Westenberg is aangesloten bij het NVGH: Nederlands Gilde voor Health Counseling en Psychotherapie.

Het NGVH maakt onderdeel uit van de nationaal overkoepelende NAP – Nederlandse Associatie Pschychotherapie- , dat op Europees vlak aansluiting heeft bij de EAP – European Association for Pschychotherapy.

Op het basis van het lidmaatschap van de NGVH en de NAP is voor patiënten, afhankelijk van de zorgverzekeringsmaatschappij en gekozen verzekeringspakket een vergoeding op de consulten te verkrijgen.